Επισκέψεις:

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεά σε δημοτικό σχολείο από τον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Μηχανιώνας!


Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Μηχανιώνας αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι ένα τεράστιο Λαϊκό Κίνημα που δίνει καθημερινά «μαθήματα» σε όλους…

Τα αδέρφια μας από τη Μηχανιώνα, προσέφεραν στο 1ο δημοτικό σχολείο της περιοχής ηλεκτρονικό υλικό που θα συμβάλει στην εκπαίδευση των μαθητών!



Το κείμενο που ακολουθεί είναι ένα μέρος της επιστολής που στάλθηκε στο Σύνδεσμο από τον διευθυντή του 1ου δημοτικού σχολείου Καρύδα Θεοφάνη!

«Αγαπητοί κύριοι και κυρίες του Συνδέσμου Φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ. Ν. Μηχανιώνας, με την επιστολή αυτή, ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μηχανιώνας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική χορηγία στο σχολείο μας σημαντικού, καινούριου ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Το σύστημα που μας χορηγήσατε, το οποίο περιλαμβάνει πλήρη σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή με επίπεδη οθόνη και σταθερό σύστημα projector οροφής, θα τοποθετηθεί σε τάξη του σχολείου μας και θα συμβάλλει στην βελτίωση των μέσων της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές. Ενέργειες όπως η δική σας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους και δείχνουν ότι η κοινωνική προσφορά και η βελτίωση της εκπαίδευσης είναι σημαντικές δυνατότητες που μπορούν να ενεργοποιήσουν αθλητικά σωματεία και φίλαθλοι ομάδων. Ελπίζουμε να παρακινήσετε και άλλους με την πράξη σας και να συνεχίσετε την αξιόλογη κοινωνική σας προσφορά».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου